Alle rechten voorbehouden aan Stichting Gullie  © 2017       Disclaimer | Wettelijke privacy statement

Met gepaste trots presenteren wij het boek: Mais Qui, de biografie van Mme. Belle de Fleurdelis. Het is een heerlijke historische avonturenroman tegen het landschap van de 19e eeuw. Lekker om te lezen tijdens een vakantie, voor het slapen gaan of thuis op de bank.


Mais Qui

Het eerste deel van de autobiografie beslaat de periode 1878 tot 1885, waarin mme. De Fleurdelis bijzonder reislustig is om de laatste wil van haar vader te respecteren. Zo bezoekt zij onder andere de wereldtentoonstelling in Parijs, het keizerlijke Japan en het door de Engelsen gedomineerde Egypte. De autobiografie is doorspekt met historische feiten en gebeurtenissen, maar is bovenal een heerlijk avontuur met spanning, humor en verrassende gebeurtenissen. Bovendien ontdekt de lezer hoe de mme. Belle de Fleurdelis vriendin is geworden van mme. Anne Schaep.


De eerste roman over de dames

Het tweede deel van de biografie van Mme. Belle de Fleurdelis. Het is een heerlijke historische avonturenroman ten het landschap van de 19e eeuw. Lekker om te lezen tijdens een vakantie, voor het slapen gaan of thuis op de bank.


Mais Non

Mais Non is een 19e-eeuws avonturenroman met in de hoofdrollen Mme. Belle de Fleurdelis en Mme. Anne Schaep, ook wel bekend als de Dames van Weleer.    Het tweede verhaal begint in de St. Pauls kathedraal in Londen en binnen een mum van tijd zijn de dames in een moordzaak verwikkeld. Mais Non is niet alleen spannend, maar ook humoristisch en verrassend tot aan de laatste pagina. In het verhaal worden vele personen en gebeurtenissen beschreven, op historische waarheid gebaseerd, waardoor Mais Non ook nog eens leerzaam is. Welkom in de Victoriaanse wereld!  De tweede roman over de dames