Alle rechten voorbehouden aan Stichting Gullie  © 2017       Disclaimer | Wettelijke privacy statement

‘Een droom wordt werkelijkheid. De droom van Anne’

Rondvaart van Weleer

Eindelijk is het zover mes amies: een rondvaart van weleer door de Utrechtse grachten, dankzij de samenwerking met de Utrechtse rederij Schuttevaer.


Natuurlijk ontvangen de dames Belle de Fleurdelis en Anne Schaep jullie van harte welkom op de rondvaartboot. Gedurende de heerlijke en vooral betoverende rondvaart zullen de dames enkele liedjes voor jullie zingen, een paar gedichtjes voordragen en interessante verhalen vertellen over de bezienswaardigheden van de stad Utrecht. Het is natuurlijk ook mogelijk om de rondvaart nog gezelliger en smakelijker te maken met een drankje en/of een hapje.


Heb je iets te vieren? Een bruiloft, een jubileum, een pensioen, een bedrijfsfeest? Ook dit kan uitstekend worden gecombineerd met een extra feestelijke rondvaart van Weleer.  

Hoe verleidelijk mooi is dat? Een heerlijk optreden van de Dames van Weleer exclusief op een rondvaartboot van rederij Schuttevaer. Meer informatie treft u aan op: www.schuttevaer.com Of bel voor meer informatie en boekingen naar: 030 - 2720111Belle de Fleurdelis: Iedere donderdagmiddag een rondvaart voor slechts € 15,95