Alle rechten voorbehouden aan Stichting Gullie  © 2017       Disclaimer | Wettelijke privacy statement

De beste tradities zijn terug te vinden in de dagen voor het kerstfeest, kerstmis zelf en de opmars naar het verwelkomen van het nieuwe jaar. Belle is misschien wellicht de grootste liefhebster van de vele kerst rituelen. Anne is iets of wat vooruitstrevender en prefereert de feestelijke en bubbelende tradities van het ‘Oud en Nieuw’-feest. Het allerbelangrijkste is om het Kerst-Midwinterfeest te vieren met mensen om wie je geeft: familieleden, een partner, gezinsleden, vrienden en vriendinnen, buren, collega’s of onbekenden die behoefte hebben aan goedheid, hartelijkheid en warmte. Daarom ben je meer dan welkom bij het bijzondere kerst soiree van de dames.


Wanneer is de ontvangst?

Eugene, de aide-de-cuisine, zal je met alle egards en warmte ontvangen voor het soiree: het Victoriaanse kerstfeest, rond de klok van acht uur op de 13e dag van december. Of de 20ste dag van december 2018, als dat je voorkeur heeft. Natuurlijk op een historische locatie aan de Oudegracht in Utrecht. Er zijn geen kledingvoorschriften, maar een passende garderobe wordt geapprecieerd door de dames.


Het programma

De dames Belle en Anne gaan je onderhouden met hartelijke wensen, verrassende adviezen hoe de kerstdagen zonder al te veel problemen door te komen en hartverwarmende muziek omlijst met heerlijke kaneel- en anijsgeuren. Zoals gewend zal Belle de Fleurdelis een paar korte verhaaltjes voordragen. Het geheel zal muzikaal worden omgeven door de rood fluwelenstem van Anne, die onder meer traditionele en klassieke kerstcomposities, met eigen woorden, ten gehore zal brengen. De dames worden bijgestaan door hun aide-de-cuisine Eugene.  Laat je verbazen door de spitsvondigheid, de tragiek, de romantiek en de meeslependheid van de dames.


De duur

De soiree zal met aangename tussenpozen een kleine anderhalf uur duren, zodat de avond nog jong is als je de historische locatie verlaat. De prijs voor je vertier bedraagt 12,50 euro. Kaartje kopen?