Alle rechten voorbehouden aan Stichting Gullie  © 2017       Disclaimer | Wettelijke privacy statement

In de hoogtijdagen van de Dames Belle de Fleurdelis en Anne Schaep gaat de wetenschap met volle kracht vooruit. Geweldige uitvindingen worden gedaan die het leven vele malen aangenamer maken. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer per trein door grote delen van het land en de opkomst van de industrie. Maar ook in de geneeskunde en de cosmetica werden belangrijke stappen gezet, bijvoorbeeld een zeer effectieve pijnstiller als cocaïne, maar ook de wonderbaarlijke toepassingen van het mummiestof. De dames hebben besloten om hun eigen mummie aan te schaffen voor hun persoonlijke welzijn, maar of dat goed gaat?


Wanneer is de ontvangst?

Eugene, de aide-de-cuisine, zal je met alle egards en warmte ontvangen voor het soiree: Het geheim van het mummiestof, rond de klok van acht uur op de 26e dag van april. Natuurlijk op een historische locatie aan de Oudegracht in Utrecht. Er zijn geen kledingvoorschriften, maar een passende garderobe wordt geapprecieerd door de dames.


Het programma

De dames Belle en Anne gaan je onderhouden met een soirée instructive over hoe je je eigen mummiestof kunt maken. Zoals gewend zal Belle de Fleurdelis een paar korte verhaaltjes voordragen en je goede raad geven hoe gezonder te leven, zoals zij de levenslust zelve is. Het geheel zal muzikaal worden omgeven door de rood fluwelenstem van Anne, die passende composities  ten gehore zal brengen. De dames worden bijgestaan door hun aide-de-cuisine Eugene.  Laat je verbazen door de spitsvondigheid, de tragiek, de romantiek en de meeslependheid van de dames.


De duur

De soiree zal met aangename tussenpozen een kleine anderhalf uur duren, zodat de avond nog jong is als je de historische locatie verlaat. De prijs voor je vertier bedraagt 12,50 euro, inclusief een kopje koffie of thee. Kaartje kopen?

Het geheim van het Mummiestof

Het mummiestof